Velkommen til vores verden, der venter på at blive opdaget af dig!

 

Vores grundfilosofi bygger på at give individuelt rum og frihed i både børne og voksenhøjde, i fin balance med kvalitetsaktiviteter både inden- og udenfor campingpladsen.

Denne filosofi er med til at skabe en kontrast til dagligdagen, hvor oplevelser i og med naturen spiller en stor rolle.

 

Naturen er rig på ro og stilhed

Fire ud af fem af os danskere fremhæver naturskønne områder som en væsenlig kvalitet og årsag for vores valg af ferie sted. Naturen rummer rig mulighed for både aktiv udfoldelse og indadvendt fordybelse - naturen er en uudtømmelig ressource til at levere unikke og autentiske oplevelser.

 

Ankomst og afrejse

Vores gæster er velkommen til at ankomme, når de vil på deres ankomstdag, og det samme gælder for afrejsen. Hvis man ønsker at forlænge sin oprindelige reservation, er det også muligt, og det samme gælder, hvis man ønsker at afrejse tidligere end ens reservation.

 

”Vi kan ikke garantere livsglæde og livskvalitet, men vi lover, at vi har de bedste rammer for det" - Campingmanager, Ole Eskling 

 

Verden er blevet mindre. Vi rejser ud og vil gerne opleve verden - opleve bjergene, ørkenen, øde øer, hvide sandstrande og vulkaner.

Det er som om, at vi nogen gange tror, at derude i verden – dér kan vi for alvor opleve natur og naturfænomener, der virkelig rykker.
Men vi har faktisk en stribe spændene naturfænomener herhjemme, lige udenfor vores egen hoveddør ... og Møns Klint er en af disse til evig beundring.

 

Citat fra DR 2 Bog om Danmarks Vidundere, Møns Klint.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Møn en oase i Østersøen
 
 
CAMPING MØNS KLINT
Klintevej 544
DK-4791 Borre Møn
+45 5581 2025
camping@klintholm.dk
EN DEL AF KLINTHOLM GODS
www.klintholm.dk